Piscines

Fem revisió i reparació integral de les Piscines DTP. Sempre busquem donar el millor servei i amb la major rapidesa perquè la seva piscina prefabricada estigui en les millors condicions.

Oferim assessorament presencial, telefònic i via e-mail, ens adaptem a les seves necessitats.

Canviem / reparem equips obsolets de la caseta depuradora (canvis de tapa de filtre, canvi de juntes, clorador salí, bomba, rellotge programador …)

Reparem / canviem l’estesa de canonades.

Intalamos nous accessoris adaptant-nos a les instal·lacions existents (equips de cloració salina, instal·lació de Bypass per cascades …)

Canviem pedres de coronació i coronaments complets.

Posem a punt la seva piscina per al començament / tancament de temporada. Fem els tractaments necessaris per tenir l’aigua de forma òptima per al bany.

ÚLTIMA TECNOLOGIA

És un material idoni per al nostre procés productiu especialitzat, ja que aguanta els xocs tèrmics, sense risc de trencament. A més la seva resistència a l’aigua, a les solucions salines i als àcids fan d’aquest tipus de mineral l’adequat per a les nostres piscines.

DURABILITAT

Els dos tipus de materials de què es componen, minerals i resines especials, fan un meravellós equilibri entre rigidesa i flexibilitat. A més la seva gran resistència a la degradació dels raigs ultraviolats, perllonga l’estètica primigènia de les piscines minerals.

Manteniment

Ens encarreguem durant tot l’any del bon funcionament de la seva piscina. Vostè, tindrà una única quota lineal, la qual no es veurà incrementada en el període d’estiu.

Oferim diferents modalitats de manteniment a mida (Anual o estivo) i disposem de tots els productes i accessoris que necessiti.

– Tècnics titulats per a piscina pública

  AnÁsis per laboratori oficial de l’estat de l’aigua de la seva piscina

– Informe preliminar de l’estat de la instal·lació

– Preu tancat amb producte químic inclòs

– Telèfon d’urgències

– Servei de reparació d’avaries en menys de 24 hores

– Control de pèrdues d’aigua

– Lloguer d’equips de desinfecció

– Control wifi de l’estat de la seva piscina

– Control d’assistència de l’operari